Latest Movie :
Home » » Beauty And The Beast (Special Edition) 2002

Beauty And The Beast (Special Edition) 2002

Beauty And The Beast
 

Beauty And The Beast (Special Edition) 2002
 
 
 
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια, Οικογενειακή, Φαντασίας 
Σκηνοθεσία: Gary Trousdale, Kirk Wise
Σενάριο: Linda Woolverton, Roger Allers
 
Ένα μαγικό ξόρκι μετατρέπει τον σκληρό πρίγκιπα σε ένα πανάσχημο Τέρας. Για να λυθούν τα μάγια, το Τέρας πρέπει να κερδίσει την αγάπη της πανέμορφης Μπέλ, προτού όμως το μαγεμένο τριαντάφυλλο χάσει και το τελευταίο του πέταλο. Το κλασικό αριστούργημα της Disney «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» υπήρξε η μοναδική ταινία κινουμένων σχεδίων που προτάθηκε για Oscar Καλύτερης Ταινίας, έλαβε έξι υποψηφιότητες και κέρδισε και δύο Oscar Καλύτερου Τραγουδιού και Καλύτερης Μουσικής. Η Πεντάμορφη και το Τέρας, είναι ένα μοναδικό μείγμα μαγευτικής μουσικής, εκπληκτικών κινουμένων σχεδίων και αγαπημένων χαρακτήρων, που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους και θα θυμίσει σε όλους ότι η πραγματική ομορφιά βρίσκεται μέσα μας!
 
Τώρα, η αγαπημένη σας ιστορία επιστρέφει σε Ειδική Έκδοση, με ψηφιακά επεξεργασμένο ήχο και εικόνα, χαρίζοντας μας μια μοναδική εμπειρία αισθητικής απόλαυσης.
Η νέα έκδοση περιλαμβάνει και μια καινούργια σκηνή, όπου η Πεντάμορφη, το Τέρας και τα διάφορα μαγικά αντικείμενα του παλατιού ερμηνεύουν το τραγούδι «Άνθρωπος ξανά» με ένα μοναδικό τρόπο που θα σας κόψει την ανάσα!
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Movies- Tv shows synopsis - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger